Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

INBEWTEEN GORDIJN STOFFEN

Inbetween of in-betweens? Ze zijn net even iets dikker en grover dan de vitragestoffen, voiles en glasgordijnen. Een inbetween zit er een beetje tussen in. It's in the name. Een inbetween gordijn zorgt eenvoudig voor een gevoel van privacy, maar het houdt het vertrek open, licht en ruimtelijk. Naar buiten kijken dat gaat goed, maar overdag naar binnen kijken lukt niet. Zo blijf je het contact met buiten houden zonder inkijk en een afgesloten te voelen. Het laat gewoon het licht door en je kunt nog steeds gemakkelijk naar buiten kijken. 

's Avonds voldoet een inbetween minder goed. Om inkijk van buiten te weren, zul je of voor een combinatie met overgordijnen of vouwgordijnen op maat. Wist je dat zelfs het verduisterend voeren van inbetweens steeds vaker toegepast.

Vind hieronder de perfecte stof voor inbetweens gordijnen. Mooie natuurlijke kamerhoge linnen en linnenlook inbetweens. Of de kamerhoge metallic inbetweens voor een luxueuze look in het hedendaagse interieur. Zie je het niet, vraag het ons dan.

 

Pagina 1 van 2