Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

Waarom zie ik geen prijzen?

 

Schrijf je vandaag nog in

Convair is een B2B - stoffengroothandel voor gordijnen en gordijnvoeringen (gordijnstoffen en voeringstoffen per meter) voor de zakelijke markt. Tevens leveren wij sinds kort ook de gordijnen op maat. Denk aan ateliers, interieurstylisten, architecten, interieurwinkels e.d.

Om bij Convair te kunnen inkopen en te genieten van de zakelijke inkoopprijzen en inkoopcondities, dien je een geregistreerde handelaar te zijn met een geldig KvK nummer en inschrijving passend binnen de interieur- en textielbranche. 

Om onze mooie groothandelsprijzen in te kunnen zien dien je je bij ons te registreren. 

Zolang je niet bent geregistreerd, heb je nog geen toegang tot groothandelsprijzen en kunt je helaas geen bestellingen plaatsen.

Wanneer je geen prijzen ziet staan bij de producten ben je waarschijnlijk niet ingelogd. Klik hier om in te loggen op je account. Heb je nog geen account? Meld je aan als nieuwe zakelijke klant en vraag hier de inloggegevens aan.  

Geregistreerde klant en ben je ingelogd maar zie je nog steeds geen prijzen bij de producten staan? Of heb je eerder bij ons besteld, maar kan je nu niet meer inloggen, vraag dan een nieuw wachtwoord aan of stuur een mail naar [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »