Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

ALLE STOFFEN

 

GORDIJNSTOFFEN 

Convair is de Nederlandse textiel leverancier voor ieder zakelijke project. Professioneel textiel en professionele gordijnstoffen al vanaf 1 M1 inkopen. Voor B2B klanten werkzaam in de interieur- en textielbranche. Convair, dè specialist in gordijn- en voeringstoffen.

Naast een solide basiscollectie gordijnstoffen en voeringstoffen zijn er altijd nieuwe ontwikkelingen, en uitbreidingen of nieuwe collecties in het assortiment. 

Zoek je hoogwaardige kwaliteit gordijnstoffen van Europees fabricaat? Je vindt het hieronder in de uitgebreide collectie. De stoffencollectie van Convair is breed inzetbaar. Naast gordijnstoffering ook toepasbaar in andere projecten. Geschikt voor bijvoorbeeld meubelstoffering, banners, baffels (akoestische doeken) enzovoorts.

Belangrijk om te weten: niet al onze gordijn en of gordijnvoeringstoffen zijn standaard te verkrijgen of zichtbaar in de webshop. We zijn continu in ontwikkeling en proberen mee te gaan  in nieuwe trends. Om te informeren naar voorraden en beschikbaarheid op langere termijn of om een ​​productie in opdracht te plannen, bel of mail ons indien nodig!

 

 

EUROPESE GORDIJNSTOFFEN

Onze collectie komt uit Europa. Zo hechten wij waarde aan duurzame, langdurige vaste relaties met een aantal textielfabrikanten in Europa. Zo weten wij altijd waar de stoffen vandaan komen. Hoe deze geproduceerd zijn en kunnen we snel schakelen bij specials en nieuwe innovaties.

Wij kennen altijd de herkomst van onze stoffen. Altijd bekend met herkomst en alle ins and outs van onze producenten, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren.

 

GROOTHANDEL LUXE GORDIJNSTOFFEN

Luxe en kwaliteit gordijnen of gordijnstoffering voor ieder project. Hieronder vind je onze enorme collectie hoogwaardige kwaliteit gordijn- en voeringstoffen. Bestel altijd eerst de gratis samples of de gratis presentatiebundels. Zo kun je eenvoudig en professioneel op pad en voorkom je teleurstellingen achteraf. Kleur en structuren kunnen afwijkingen op foto's en beeldschermen. Naast onze vertrouwde basiscollectie gordijnvoering en gordijnstoffen. Een brede keuze in zowel verschillende kwaliteiten, maar ook in stofbreedtes (120-350). Ga snel naar de meest luxe velours trend van dit moment: LUX FR

 

COMPLETE VOERING- EN GORDIJNSTOFFEN COLLECTIE

Convair, al decennia dè voeringspecialist en leverancier voor de zakelijke markt. Zo leveren we voeringstoffen in meer dan 100 kwaliteiten en kleuren aan gordijnateliers, detailhandel, woninginrichters en ontwerpers. Altijd een passende oplossing en waarom wij bijna altijd een voering adviseren? Lees hier.

 

TYPE & SOORTEN GORDIJNSTOFFEN

Black-out

Dim-out

Thermische en molton's

Lichtdoorlatende

Inbetween

Bijpassende of contrasterend kleur voeringen 140-280cm

Standaard en basis voeringen met volle rollen kortingen van 15% 

Budget en outlet collectie

GORDIJNSTOFFEN OF VOERINGSTOFFEN INKOPEN PER METER BIJ CONVAIR

De online gordijnwebshop voor B2B inkoop textiel en gordijnstof.

  • Eenvoudige webshop
  • Voorraadhoudende groothandel
  • Enkel Europese gordijnstoffen
  • Altijd passende gordijnvoeringen
  • Specialist in gordijnen en technisch textiel
  • Voor elk gordijn een bijpassende voering mogelijk

 

Pagina 1 van 28
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »