Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

Antibacteriele stoffen

ANTIBACTERIËLE GORDIJNEN

Interieurstoffen, maar ook gordijnen en gordijnstoffen hebben nogal wat te verduren. Denk aan het dagelijks openen en dichttrekken met de hand. Maar ook eventueel slepen over de vloer of een hond of kat die er langs loopt. Bacteriën en ziekteverwekkers houden van stof. Met de pandemie nog vers in het geheugen willen we onze collectie antibacteriële stoffen en gordijnstoffen hieronder voor je uitlichten. Hygiëne in huis om onszelf en onze geliefden te beschermen. Maar zeker ook in openbare ruimtes, waar Jan en alleman langs de gordijnen loopt. Meer dan ooit zijn hygiëne en een gezonde leefomgeving speerpunten om rekening mee te houden in het ontwerp.  

Ontwikkelingen staan nooit stil. De vraag naar antibacteriële stoffen en antibacterieel textiel wordt telkens groter en daarom presenteren we hier al onze antibacteriële gordijnstoffen. Al onze antibacteriële gordijnstoffen zijn uitvoerig getest en van hoogwaardige kwaliteit. Tevens voldoen alle antibacteriële stoffen en gordijnstoffen aan de Oeko-tex standaard. 

 

 

 

WAT IS EEN ANTIBACTERIEEL GORDIJN

Speciaal ontworpen en ontwikkeld voor meer veiligheid en hygiëne in openbare gebouwen, hotels, kantoren, scholen, winkels, paskamers enzovoorts. Juist voor openbare ruimtes is dit wel zo'n fijn idee. Het nut en de technologie van de antibacteriële stoffen worden uitgebreid getest en gecertificeerd door het Technisch Textiel Instituut Aitex volgens de Europese ISO 20743. Dit type antibacteriële gordijnen heeft een ingebouwd technisch systeem wat de groei van bacteriën remt en uitroeit.

Al onze antibacteriële stoffen zijn duurzaam, vrij van zware metalen en milieubelastende chemicaliën. Bekijk hier direct de antibacteriële stoffen

 

ANTIBACTERIËLE STOFFEN & GORDIJNEN BESTEL JE BIJ CONVAIR

Decennia ervaring en groothandel in technische gordijnstoffen. Nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gordijnen en textiel. Kortom koop hier de antibacteriële gordijnstoffen!

  • Collectie antibacteriële stoffen
  • White label antibacterieel gordijn op maat
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Oeko-tex antibacteriële stoffen

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »