Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

Over ons

Online groothandel Convair
Van oudsher is Convair de voeringspecialist van Nederland. Door de jaren heen hebben wij onze groothandelsfunctie uitgebreid met verschillende soorten stoffen voor zowel particuliere als zakelijke markt (projectstoffering).

Onze klanten zijn dus zeker niet alleen woninginrichters, maar de doelgroep is veel breder! Onze klanten bevinden zich in verschillende segmenten, bijvoorbeeld (naai)ateliers, projectinrichters, (interieur) architecten, ontwerpbureaus, hotels, vakantieparken, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, theaters en kantoren.

Kwaliteit
Kwaliteit is erg belangrijk en mede hierom werken wij alleen met leveranciers uit Europa. Door met betrouwbare partijen te werken kunnen wij de kwaliteit waarborgen en snelle leveringen garanderen, meestal binnen een paar dagen.

Voorraadhoudend
Ons ruime magazijn biedt plaats aan duizenden meters stof en onze goederen worden met de grootste zorg gecontroleerd en gesneden op professionele snijtafels.

Advies
Wilt u met ons bespreken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop.

Snel een prijsaanvraag voor een project?
Ook hier draaien wij onze hand niet voor om en maken graag een passende aanbieding voor u, stuur uw aanvraag zo compleet mogelijk naar [email protected].

Waarom Convair?

  • Betrouwbaar en deskundig
  • Snelle levering uit voorraad
  • Collectie voor particuliere en zakelijke markt
  • Speciaal: Brandvertragende en antibacteriële stoffen voor de projectmarkt
  • Knipstalen op aanvraag beschikbaar