Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

Over ons

 

 

ONLINE GROOTHANDEL STOFFEN EN GORDIJNEN

Van oudsher is Convair® de voeringspecialist van Nederland. Door de jaren heen hebben wij onze groothandelsfunctie uitgebreid met verschillende soorten stoffen voor zowel particuliere als zakelijke markt (projectstoffering).

Onze klanten zijn dus zeker niet alleen woninginrichters, maar de doelgroep is veel breder! Onze klanten bevinden zich in verschillende segmenten, bijvoorbeeld (naai)ateliers, projectinrichters, (interieur)architecten, ontwerpbureaus, hotels, vakantieparken, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, theaters en kantoren.

 

TEXTIEL EN GORDIJNEN

Onze passie. Onze voorliefde voor interieurstoffen en interieur, gecombineerd met jarenlange ervaring en specialistische kennis van projectstoffering, gordijnvoeringen en gordijnstoffen helpen we jou om de mooiste interieurs te creëren.

We staan klaar om jou en jouw klanten de aandacht en mooiste interieurs te geven.

 

KWALITEIT

Kwaliteit is erg belangrijk en mede hierom werken wij alleen met leveranciers uit Europa. Door met betrouwbare partijen te werken kunnen wij de kwaliteit waarborgen en snelle leveringen garanderen, meestal binnen een paar dagen.

 

VOORRAADHOUDEND

Ons ruime magazijn biedt plaats aan duizenden meters stof en onze goederen worden met de grootste zorg gecontroleerd en gesneden op professionele snijtafels.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »