Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

Stalenbundel - Voeringen

€--,-- Excl. btw

STALENBUNDEL BASIS STOFFEN

 

Presentatie van textiel in een gemakkelijk klein model. Nieuw, het meeneem model. Handig voor onderweg en àltijd de juiste en best passende kleur gordijnvoering bij ieder project. Convair® Gordijn- en voeringstoffen in alle kleuren. Stofstalen overzichtelijk per kleur gesorteerd.

Alle kleuren en soorten gordijn– en voeringstoffen in één oogopslag. Je eigen stoffenetalage mee naar elk project of op iedere locatie, zodat je overal goed en professioneel voor de dag komt. Altijd het juiste licht en makkelijk bladeren door de kleuren en soorten.

 

PRESENTATIE EN SAMPLE MATERIAAL VOERINGSTOFFEN

Stofstalen en kleurpresentaties zoals deze zijn een mooie toevoeging en de beste manier om op een stijlvolle manier een sfeer of interieurontwerp te tonen. Zo kom je direct professioneel en stijlvol over. Wij noemen het een stalenbundel. Jij noemt het misschien een/jouw portfolio of etalage in het klein. Convair® levert gratis of tegen kleine vergoeding stalenmateriaal.

 

STALENKAP ZONDER WATERVAL


Bij Convair werken we niet meer met de traditionele en veelal toegepaste stalenkap met waterval. Maar zijn we overgestapt naar een compacte presentatiebundel. Zoek je later toch nog een losse of groter staal van de stof of kleur? Stuur ons dan een email en we verzenden deze meestal dezelfde dag nog.

 

We kijken graag met je mee en leveren gratis vrijblijvend advies en 100% ontzorgt met de kant en klaar gordijnen op maat geleverd. Ook de vouwgordijnen worden door Convair® op maat gemaakt en met de perfecte kleur, of soort voering afgewerkt. Zo krijg jij het totaalproduct zonder zorgen geleverd.  

 

STALENBUNDEL GORDIJNSTOFFEN

 

Voordeel van de nieuwste stalenpresentatie is, dat we snel kunnen wisselen met trendy nieuwe kleuren en materialen. Zo blijven jullie altijd up-to-date.

Voor het fabriceren van de stalenbundels hebben wij contact met een sociale werkplaats in de buurt. Dankbaar zijn wij voor de samenwerking met de toppers van Cosis in Assen.

Convair® levert veel meer. Kortom zoek je inspiratie of technische oplossingen met textiel, vraag dan ook de andere stalenbundels op. Bijvoorbeeld de thermische gordijnvoeringen en of de Black-out stalenbundel. Bekijk hier alle andere presentatiebundels.

 

GORDIJNSTOFFEN OF VOERINGSTOFFEN INKOPEN PER METER BIJ CONVAIR

De online gordijnwebshop voor B2B inkoop textiel en gordijnstof.

  • Elk gordijn een passende kleur voering
  • Voeringen tot 330 breedte
  • 100+ gevoerde oplossingen
  • Convair® dè voering specialist  
  • Europese voeringstoffen
  • Altijd passende gordijnvoeringen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »