Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

HET GEHEIM ACHTER ELK DESIGN GORDIJN

  • Geplaatst op
  • Door Sabine
  • 2
HET GEHEIM ACHTER ELK DESIGN GORDIJN

Het leven is een feest, maar je moet zelf de ramen bekleden... De zoektocht naar de juiste slingers, daar helpen wij van Convair® je graag bij. Het uitzoeken van de perfecte looks en de combinatie van sfeer, materiaal, kleur en stoffering is altijd weer een feestje. Of het nu gaat om een sjiek hotel of een nieuwe werkplek. De gordijnen, oftewel raamdecoratie is dè kers op de taart.

 

WELKE STOF KIES JE

Het kiezen van de juiste stof, passend bij het ontwerp is een belangrijke stap. Waar komt het gordijn te hangen? Wat is de functie van de ruimte? Raambekleding voor een suite in een hotel of B&B zal andere verwachtingen scheppen, dan de raambekleding voor een restaurant of werkplek. Wat het project ook is, de keuze is bepalend voor het soort gordijnstof. Spelend met licht en transparantie. Juist blokkeren of haal je lucht en licht naar binnen.

Houdt ook rekening met de wensen en voorwaarden, landelijk of vaak ook Europees bepaald voor wat betreft de gezondheid, veiligheid, akoestiek, brandvertragend, antibacterieel, IMO, duurzaam en het gemak in onderhoud, zoals wassen e.d.. Wellicht zijn er meer en/of andere redenen en zie je het zo snel niet, dan mag je ons altijd attenderen. We kijken graag met jullie mee.

 

GORDIJNSTOFFEN MAKEN OF BREKEN HET DESIGN

Naast de kleuren voor op de muren, de keuze van het behang, mag het kiezen van de meest sfeervolle gordijnen nooit ontbreken. De stijl/ontwerp van het interieur vertelt een verhaal. Ga je voor rust of luxe? Misschien wel een bepaald thema? Jullie interieur-en woonspecialisten snappen als geen ander hoe de trends en sferen elkaar afwisselen en ons vak uitdagend en spannend houden.

Wat wij, Convair® voor jou kan betekenen? Door ons grote betrouwbare netwerk rechtstreeks met textiel fabrikanten en de grote textielmerken en leveranciers kunnen wij bijna al jouw vragen beantwoorden en àltijd een passende oplossing bieden. En dat ook nog in hoogwaardige kwaliteit, robuust en voor jarenlang plezier. De kwaliteit welke je bij ons gewend bent en waar wij achter staan. Altijd advies op maat, met altijd een stof, die toepasbaar is voor elke smaak en interieur. Jullie ontwerpen ze en wij vullen aan met onze vakkennis, technische en innovatieve stoffencollectie.

 

STERK ONTWERP KOOP JE MET CONVAIR®

Design op maat. Het complete pakket, van ontwerp tot eindproduct. De design gordijnen op maat. White label en binnen 1-3 weken kan het ophangen beginnen. Wil je niets missen, abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Lovely designs,

Sabine.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »