Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

GORDIJNEN HORECA

  • Geplaatst op
  • Door Sabine
  • 0
GORDIJNEN HORECA

Wist je dat er voor de horeca en de verhuur van vakantiehuisjes regels zijn. Denk aan de brandveiligheids voorwaarden en normeringen. Wij zijn van origine een groothandel voor voering-en projectstoffen en hebben dus een enorme collectie projectstoffen in ons assortiment.

TREVIRA CS - POLYESTER FR

De jaren ’80 van de vorige eeuw kwam de merknaam Trevira voor het eerst met een blijvend brandvertragende stof. De Trevira CS. Het wordt de nummer 1 projectstof/kwailteit. De vereiste kwaliteit voor de projectstoffering van openbare ruimtes en gebouwen.

Momenteel hoeft het niet meer perse een Trevira CS te zijn, om aan de eisen voor brandveiligheid te voldoen. We hebben inmiddels een enorme collectie gordijn -en voeringstoffen aan blijvend, vlam vertragende  FR (Flame Retardent) stof. Technisch, maar het komt erop neer dat het veel langer duurt voordat het gordijn vlam vat.

Verzekeringen en instanties als de brandweer vereisen dat het interieur van bijvoorbeeld restaurants en hotels voldoen aan bepaalde eisen omtrent de veiligheid.

Indien je op zoek bent naar een gordijnstof voor een project, bekijk dan hier onze collectie. Ook voor vragen en certificaten ben je bij ons aan het goede adres.

De juiste keuze, kan het verschil maken.

 

BLIJVEND BRANDVERTRAGEND OF FLAME RETARDENT

Bij Convair bieden wij geen geïmpregneerde stoffen aan, maar alle vezels in de gordijnstoffen zijn door en door brandvertragend, zodat de tijd, wassen en/of chemisch reinigen geen invloed heeft op de brandvertragende eigenschap. Dit in tegenstelling tot een brandvertragend impregneermiddel/coating 

Trevira is niet meer het enige merk, wat deze stoffen produceert en in de collectie voert. Er zijn inmiddels ontzettend veel stoffen Polyester FR, de afkorting voor (Flame Retardent). Deze geven wij aan met FR achter de stofnamen, maar je kan deze eigenschap ook selecteren in het menu op de website.

 

 

BOETIEKHOTEL OF THEATERSTOFFERING VEILIGE ONTWERPEN & STYLEN?

 

Brandvertragende gordijnen/voeringen

Brandvertragende inbetweens en vitrages 

 

VIDEO VERSCHIL FR 

https://www.youtube.com/watch?v=WdPtbgSbP5Y

 

Log in of vraag een zakelijk account bij ons aan om ook alle prijzen in te kunnen zien.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »