Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

GOUDEN GORDIJNEN & GOUDEN STOFFEN

GOUDEN GORDIJNEN & GOUDEN STOFFEN

Metallic gordijnstoffen, gouden gordijnen, zilveren gordijnen, koperen gordijnen, textielgroothandel, textielleverancier

GOUDEN GORDIJNEN EN GOUDEN GORDIJNSTOFFEN

Gouden gordijnstoffen zijn allang niet meer ordinair. Het past enorm goed in de huidige interieurs. Gouden en glimmende stoffen., Eerder alleen passend in een shabby casino of een "vergane glorie hotel."

De interieurtrends volgen elkaar snel op en men verwisselt sneller, mede onder invloed van de woontijdschriften, woonprogramma's, stylisten en influencer's.

GOUDEN INBETWEEN PROJECT GORDIJNEN

Vanwege de almaar groter wordende behoefte aan goud en bling in de collectie. Hebben we naast de

WEAVE - METALLIC - GOLD, COPPER & SILVER nu de collectie uitgebreid met een de LOCKS FR - GOUD & WIT GOUD

De LOCKS is bij uitstek geschikt voor de styling en ontwerpen van openbare ruimtes en gebouwen. De LOCKS is een 100% blijvend brandvertragende gordijnstof met de bijbehorende certificaten op aanvraag. 

VELOURS GOUD GORDIJN

Naast de gouden inbetweens is er ook een ware run op alle velours gordijnstoffen. Ook hier is er wederom van alles mogelijk.

De standaard gouden VELVET is een zeer mooie Italiaanse, dikke volumineus geweven velours. Andere benaming voor velours is fluweel of velvet. De LUX FR - GOLD is zeer geschikt voor gordijnen, maar ook voor de meubelstoffering en per minimale afname als vanaf 1 meter te bestellen.

Maak de mooiste ontwerpen en interiors door de gouden gordijnen en inbetweens te combineren.

GOUD GEVOERD

Overweeg altijd om de gordijnen te voeren. Het verlengd de levensduur enorm en wordt ook nog eens luxer. Meer weten, waarom wij altijd voering adviseren? Lees Waarom voeren?

TIP & TRENDS

  • Gouden gordijnen
  • Fluweel goud
  • Goud inbetween gordijn

Log in of vraag een zakelijk account bij ons aan om ook alle prijzen in te kunnen zien.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »