Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

PROJECTSTOFFERING & BRANDVERTRAGENDE GORDIJNSTOFFEN

  • Geplaatst op
  • Door Sabine Meis
  • 0
PROJECTSTOFFERING & BRANDVERTRAGENDE GORDIJNSTOFFEN

De gordijnstoffen van 123Conceptstores/Convair zijn niet alleen verkrijgbaar in een verscheidenheid aan texturen en kleuren, maar ze zijn ook dusdanig ontworpen, zodat ze voldoen aan de strengste wereldwijde normen voor openbare gebouwen. Denk aan kantoorpanden, maar ook de horeca en bijvoorbeeld kinderdagverblijven.

Aangezien de zomervakantie in volle gang is. Denk dan ook eens aan stoffering en inrichting van de vakantieparken en hotels. Momenteel confectioneren wij de gordijnen op maat voor Hof van Saksen 

Dit is niet onopgemerkt gebleven en zo leveren wij gordijnen aan B&B’s, studio’s, appartementen en ook restaurants door heel Europa.

Tevens zijn veel stoffen IMO gecertificeerd en werken we nauw samen met een scheepsstoffering atelier.

We hebben een enorme collectie Europese sfeervolle gordijnstoffen en bijpassende voeringstoffen. Een groot gedeelte Oekotex gecertificeerd.

Of je nu een architect of interieurontwerper, binnenhuisarchitect of stylist bent die op zoek is naar iets dat goed combineert of dat opvalt, de hoogwaardige collectie gordijnstoffen van Convair biedt voor elke ruimte in de projectmarkt een perfecte oplossing.

Zoek je iets speciaals of wil je kant-en-klaar white label de gordijnen op maat geleverd hebben? Of denk aan eigen kamerhoge prints voor bijvoorbeeld theater of een eigen look en feel  of zoek je akoestische gordijnstoffen? Schroom niet en stuur ons een bericht. We helpen je graag verder en leveren maatwerk.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »