Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

PROJECTSTOFFERING & BRANDVERTRAGENDE GORDIJNSTOFFEN

  • Geplaatst op
  • Door Sabine Meis
  • 0
PROJECTSTOFFERING & BRANDVERTRAGENDE GORDIJNSTOFFEN

TREVIRA CS - POLYESTER FR

Ons paradepaardje voor dè ultieme hotelsfeer. Velours LUX FR in banen van 140 breed per meter inkopen tegen groothandelsprijzen.

 

Velours FR en Trevira gordijn- en voeringstoffen per meter bestel je super eenvoudig en snel bij Convair. 

 

Tevens project velvet FR (Flame Retardent), al dan niet verduisterend. Mooie dikke kwaliteiten, gemaakt van 100% polyestergaren en hufterproof voor jaren plezier.

 

De meest bekende polyester garen is van het merk Trevira CS. Deze garens hebben een permanente vlam vertragende werking. Trevira CS de innovatie uit de jaren ‘80 van de vorige eeuw. Trevira is de uitvinder en ontwikkelaar van de eerste blijvend brandvertragende gordijnen. De brandvertragende gordijnen werden door Trevira gepresenteerd en aangeduid onder de merknaam Trevira CS gordijnstof. Een briljante ontwikkeling/uitvinding die ervoor zorgt dat het veel langer duurt voordat het gordijn vlam vat.

 

Kortom het verschil tussen een uitslaande brand en de vlucht- en of blustijd. De vezel van de stoffen is dusdanig bewerkt, dat het in tegenstelling tot een brandvertragend impregneermiddel/coating ook na wassen, reinigen, stomen o.i.d. de vlamvertragende functie blijft behouden.

 

Trevira is niet meer het enige merk, wat deze stoffen levert, maar er zijn inmiddels ontzettend veel stoffen Flame Retardent. Bijna altijd synthetische Polyester gordijnstoffen. Te vinden in de gordijnmodule onder de gordijneigenschappen en dan de selectie brandvertragende gordijnen. Meestal aangeduid als een Polyester FR.

 

Blijvend veilig gevoel met onze blijvend brandwerende gordijnen.

 

Onze collectie brandvertragende gordijnen en brandvertragende gordijnstoffen voldoen aan de officiële certificeringen en normen (o.a. de  Franse M1, de Duitse B1 en de Italiaanse en Spaanse Classe 1, C1) welke onder andere in Nederland vereist zijn. Certificaten voor brandvertragende gordijnen zijn overigens op aanvraag bij onze klantenservice verkrijgbaar.

 

 

Daarnaast zijn er ook nog natuurlijke vezels, zoals wol, welke smeulen in plaats van dat ze branden. Wol leent zich goed voor brandvertragende gordijnen

 

Ben je nog niet overtuigd van de keuze voor brandvertragende gordijnen? Doe zelf de brand test thuis. Doe dit uiteraard wel veilig en neem alle voorzorgsmaatregelen! Bekijk onze brandwerende gordijnen en bestel gratis proefstalen. Wij versturen ze geheel gratis met de post en zo kan jij ze binnen 1-2 dagen al bewonderen of gebruiken voor een brandtestje. Niet het hele staal, maar gebruik een paar losse draden. Steek ze aan en zie wat er gebeurd met de vlam en wat er overblijft. Het geeft een duidelijk beeld van het gevolg van vuur op stof. Hierna ben je vast nog meer overtuigd van het grote voordeel van brandvertragende gordijnen!

 

Ultra chic voor ieder interieur design. Zowel voor de particuliere woningmarkt, maar met name uitermate geschikt voor de zakelijke en projectmarkt. Vergeet ook niet het gordijn helemaal bijpassend en super-de-luxe te voeren. Keuze uit maar liefst 100+ kleuren bijpassend of juist contrasterende kleur voeringstoffen.

 

Niet alleen mooi maar ook lekker duurzaam, want zo gaan de gordijnen veel langer mee mee!

 

De gordijnstoffen van Convair zijn niet alleen verkrijgbaar in een verscheidenheid aan texturen en kleuren, maar ze zijn ook dusdanig ontworpen, zodat ze voldoen aan de strengste wereldwijde normen voor openbare gebouwen. Denk aan kantoorpanden, maar ook de horeca en bijvoorbeeld kinderdagverblijven. Kortom je vindt hier altijd een brandvertragende velours, brandvertragende velvet of brandvertragende fluweel.

 

BRANDVERTRAGENDE VELOURS 

Uniek zijn onze brandvertragende velours gordijnstoffen. Ter verduidelijking kun je eenvoudig op YouTube bekijken wat er met een normaal of blijvend brandvertragende stof/gordijn kan gebeuren. Velours gordijnen veilig voor in thuis en voor ieder project. De brandvertragende velours gordijnen en brandvertragende gordijnstoffen worden aangeduid met de term FR. Dit staat voor Flame Retardent.  Blijvend brandvertragende velours gordijnen wassen kan op 30 graden. Omdat het een blijvend brandvertragende vezel betreft (geen vlam vertragende coating) zal deze ten alle tijden brandvertragend blijven.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en zo leveren wij gordijnen aan B&B’s, studio’s, appartementen en ook restaurants door heel Europa.

 

 

BRANDVERTRAGENDE INBETWEENS 

Tevens zijn veel stoffen IMO gecertificeerd en werken we nauw samen met een scheepsstoffering atelier.

We hebben een enorme collectie Europese sfeervolle gordijnstoffen en bijpassende voeringstoffen. Een groot gedeelte Oeko-tex gecertificeerd.

Of je nu een architect of interieurontwerper, binnenhuisarchitect of stylist bent die op zoek is naar iets dat goed combineert of dat opvalt, de hoogwaardige collectie gordijnstoffen van Convair biedt voor elke ruimte in de projectmarkt een perfecte oplossing.

Zoek je iets speciaals of wil je kant-en-klaar white label de gordijnen op maat geleverd hebben? Of denk aan eigen kamerhoge prints voor bijvoorbeeld theater of een eigen look-and-feel  of zoek je akoestische gordijnstoffen? Schroom niet en stuur ons een bericht. We helpen je graag verder en leveren maatwerk.

Bekijk hier direct onze brandvertragende inbetween stoffen

 

 

PROJECTSTOFFERING GORDIJNEN APPARTEMENT OF STUDIO

Voor ieder project een passende en hoogwaardige kwaliteit stof. Te denken valt aan hotelsuites, huisjes verhuur,  studio’s, theaters, scholen, cruiseschepen enzovoorts. Altijd een stijlvolle oplossing. Bij Convair staat ons team van interieur- en gordijnspecialisten klaar voor.

 

  • Velours FR gordijn- en voeringstoffen per meter.
  • Regel alle projectstoffering vanaf 1M1 inkoop
  • Specificaties en certificaten indien gewenst
  • Projectstoffering voor ieder zakelijk interieur project
  • Gratis stofstalen en kleurstalen volgende werkdag al in huis
  • Direct de sfeer en kleur bekijken met de gratis gordijnstaaltjes

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »