Gratis verzending bij aankoop vanaf € 250,-   Gratis proefstalen

PASKAMER GORDIJNEN EN STOFFEN

  • Geplaatst op
  • Door Sabine
  • 0
PASKAMER GORDIJNEN EN STOFFEN

COLLECTIE CONVAIR

Ook voor winkel-, hotel- en kantoorstyling hier aan het juiste adres. Onze uitgebreide collectie bestaat uit diverse kwalitatief hoogwaardige gordijnstoffen en gordijnvoeringen. Alles in eigen beheer en voorraadhoudend vanaf 1 strekkende meter te bestellen. We leveren al jarenlang stoffen voor de projectmarkt, zorg, scheepvaart (IMO) detailhandel enzovoorts. Door enkel met Europees fabricaat te werken kunnen wij snelle leveringen garanderen en goed inspelen op de hedendaagse trends. Gordijnen zijn niet weg te denken in de waaronder ook transparanten dim-out geschikt voor in openbare ruimten. Graag delen wij in jullie gedachtegang en zoeken mee naar de passende textiel bij het project.

 

GORDIJNSTOFFEN, GORDIJNEN PASKAMER OF SCHEIDINGSGORDIJNEN

Tegenwoordig een veel toegepaste manier om grote ruimtes af te scheiden of het opdelen van of in  verschillende compartimenten. Het verbetert niet alleen de akoestiek, maar is sterk bepalend voor interieur en dus belangrijk bij het ontwerp van bijvoorbeeld een winkel of scheiding in een werkomgeving.

Altijd een passende oplossing voor iedere ruimte of project.

NEW! Wist je dat Convair ook kant-en-klare paskamer gordijnen op maat levert. Samenwerken en jullie meer ontzorgen, daar willen wij ons hard voor maken. Zo hebben jullie alle tijd voor klantadvies, verkoop en design. Voor paskamer gordijnen adviseren wij om voor dikke, stevige stoffen te kiezen. Extra duurzaam en stevig met een bijpassende en/of geluiddempende voering. Dit type gordijn moet tegen een stootje kunnen! Daarom Convair, de allereerste en grootste gordijn voeringen specialist voor project gordijnen in Nederland.

 

BRANDVERTRAGENDE GORDIJNSTOFFEN

Benieuwd naar onze trend projectstoffen? Met trots presenteren we deze velours. Uitermate geschikt als paskamer gordijn in winkels of scheidingsgordijn voor elk project. Stevige en brandvertragende FR kwaliteit.

Zonder voering te gebruiken of kies voor een bijpassende teint voering uit een van onze honderden kleuren. Tips en advies nodig? Schroom niet.

Naast deze Velours FR is er een enorm scala hoogwaardige gordijn- en voeringstoffen in de collectie. Zoek je iets speciaals of custom-made prints voor grotere oplagen? Denk aan de merchandise en branding van de grote (winkel)ketens. Wij denken met je mee.

 

RINGGORDIJNEN PASKAMER

Dit type gordijnen heeft veel te verduren. Het wordt hele dagen open en dicht getrokken. Ons advies luidt hier om ook de bevestiging in het ontwerp mee te nemen. Kies het liefst voor een roede met ingeslagen ringen. Door de kleur van de ringen kun je eenvoudig variëren van een "industrial interior" door te kiezen voor RVS of zwarte ringen. Meer klassiek met de messing en gouden ingeslagen ringen.

 

ANTIBACTERIEEL GORDIJNEN PASKAMER

Hygiëne en infectiepreventie! Niet alleen in de zorg, maar zeker ook een toevoeging in volle winkelstraten, hotels en kantoorgebouwen. De hygiëne is tegenwoordig van groot belang. Overweeg bij grote projecten de speciaal behandelende textiel tegen bacteriën en schimmels. Vraag de klantenservice om advies.

 

PASKAMER GORDIJNEN & SCHEIDING GORDIJNEN SNEL GELEVERD

Convair! Jarenlang een betrouwbare partner en deskundige stofleverancier. Samen met onze fabrikanten kunnen wij alle wensen en eisen voor wat betreft projectstoffering voor jullie inkopen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »